Anke Engelke: Komedyen şimdi trende biletleri kontrol ediyor – “Bazılarını izleyin ve … deyin …”

Mirkelam

Member
Moderatör ve komedyen Anke Engelke birkaç ay önce Deutsche Bahn'da staj başlattı. O zamandan beri trenler üzerinde düzenli olarak çalışıyor ve aynı zamanda üniforma giyiyor, 59 yaşındaki çocuğun geçen Cuma günü yayınlanan Radio Bremen tarafından “3NACH9” dediğini söyledi. “Kartları kontrol ediyorum.” Ayrıca birisinin içecek bir şey olup olmadığını sordu.

Engelke, işte düzenli olarak tanındı. “Bazıları bakıyor ve diyor ki, gizli kamera nerede?” Sonra sadece staj yaptığını açıklıyor.

Engelke onun “tutkulu bir tren şoförü” olduğunu ve sadece Almanya'da ve hatta Avrupa'da trenle hareket ettiğini söyledi. Bunun için zaman ayırıyor ve “gecikme nedeniyle asla kızgın”. Sonra gerçekten neler olduğunu bilmek istediniz ve trende staj istedi.

Engelke, bu işteki deneyimini gerçek mesleğinde uygulamak istediğini açıkladı. “Ben de ondan bir şeyler yapmak istiyorum,” dedi talk show'da daha ayrıntılı bilgi olmadan. Ancak, sadece “büyük insanların” halledilen trende çalıştığını iletmek istedi – gecikmelerden ve başarısızlıklardan sorumlu değiller.