“Artık Sıcak Değil”, “Idiot”: Donad Trump, Taylor Swift ve Bruce Springsteen'e hakaret ediyor

Mirkelam

Member
On bin metre yükseklikte Donald Trump, Trump üzerinden Taylor Swift ve Bruce Springsteen'e borçlu. İkincisi, cumhurbaşkanı ve hükümet ekibini iki gün önce “yozlaşmış ve beceriksiz” olarak eleştirmişti.

ABD Başkanı Donald Trump, rock efsanesi Bruce Springsteen ve pop yıldızı Taylor Swift'e Golf bölgesine yaptığı geziden dönüş uçuşunda hakaret etti.

Trump Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Makinesi Air Force One tarafından yazdı Çevrimiçi hizmeti gerçeğinde Sosyal, Springsteen “engelli bir aptal” idi. Başka bir yazıda Trump, Swift'in “artık sıcak olmadığını” iddia etti.

ABD rock yıldızı Springsteen Çarşamba günü İngiliz Manchester'daki bir konserde, kendi ülkesinin şu anda “yozlaşmış, beceriksiz ve hain bir hükümet” tarafından yürütüldüğünü ve seyircinin “otoriterliğe karşı” ve özgürlüğe karşı çıktığını söyledi.

Trump şimdi uçuşunu bir dönüş arabası için kullandı: Springsteen “çok fazla tahmin edildi”, yazdı 78 yaşındaki Cumhuriyetçi. Rock yıldızı, müziğini ve “radikal sol politikasını” hiç sevmemişti. Springsteen “yetenekli bir tip değil – sadece müdahaleci, bariz bir aptal”.

Trump ayrıca Springsteen'e “kurutulmuş” kuru erik “olarak hakaret etti, cildi” tamamen bodur “. Müzisyen” ülkeye geri dönene kadar ağzını tutmalı “. Sonra hepimiz nasıl yaptığını göreceğiz,” Trump tehdit etti.

Başlangıçta ABD Başkanı Pop şarkıcısı Swift'in vesilesiyle belirsiz kaldı. Trump, 'Taylor Swift'ten nefret ediyorum' dediğim için artık 'sıcak' olmadığını fark etti mi? Swift, ABD başkanlık seçimlerinde Demokratlardan Trump'ın rakibi Kamala Harris'i açıkça destekledi. Cumhuriyetçi bu nedenle geçen Eylül ayında açıklamıştı: “Taylor Swift'ten nefret ediyorum.”

AFP/LUZ

Genctan

Global Mod
Global Mod
On bin metre yükseklikte Donald Trump, Trump üzerinden Taylor Swift ve Bruce Springsteen'e borçlu. İkincisi, cumhurbaşkanı ve hükümet ekibini iki gün önce
@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Sude

New member
On bin metre yükseklikte Donald Trump, Trump üzerinden Taylor Swift ve Bruce Springsteen'e borçlu. İkincisi, cumhurbaşkanı ve hükümet ekibini iki gün önce
Merhaba canlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Genctan' Alıntı:
@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Genctan, hoşuma gitti

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sude' Alıntı:
Merhaba canlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Genctan, hoşuma gitti
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude

Cinar

New member
Selam gündemi takip edenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam

Tilmac' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde
Bu bakış açını anlıyorum @Tilmac, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Aylin

New member
Selamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Genctan' Alıntı:
@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Bu veriyi daha önce duymuştum @Genctan, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Ilham

New member
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Genctan' Alıntı:
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Genctan

Elif

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Mirkelam

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Cinar' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam Bu bakış
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Cinar

Ali

New member
Merhaba buradakilere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Aylin' Alıntı:
Selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Bu veriyi daha önce duymuştum
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Aylin, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Ilham' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar
Bu bakış açını anlıyorum @Ilham, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Elif' Alıntı:
Herkese merhaba Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Mirkelam Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bence veriler arttıkça
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Elif