Bielefeld'deki Bar'dan Önce Saldırı: Polis, Düsseldorf yakınlarındaki 35 yaşındaki şüphelileri tutukladı

Mirkelam

Member
Bielefeld'deki en az beş kişiye bir adamın saldırısından sonra, Düsseldorf yakınlarındaki Heiligenhaus'ta bir şüpheli tutuklandı. Tutuklanan, bir polis sözcüsü DPA hakkında sorulduğunda açıkladığı gibi, ana şüphelinin “sınırın güvenliği” dir.

Daha önce, Pazartesi akşamı Heiligenhaus'ta suçla bağlantılı bir SEK görevi vardı. Buna ek olarak, müfettişler Pazar gününe kadar saldırıya bağlı olan komşu Velbert'te daha fazla konuşlandırmaya taşınmışlardı.

Bir adam Pazar sabahı erken saatlerde sivri bir nesne olan beş kişiyi yaraladı, dördü ciddi bir şekilde. Kurbanlar, kutladıkları Bielefeld şehir merkezinin kuzeybatı kenarında bir barın önünde durmuşlardı-Bielefeld futbol sahnesinden gelmeleri gerekiyordu. Kendilerini darbelerle savundular ve kaçan saldırganı yaraladılar. Suç mahalli Bielefeld Merkez İstasyonu yakınlarındaki yüksek bir yolun altında yer almaktadır.

Dünya bilgisine göre, yaralılar Güchersloh bölgesinden 22 yaşında, 26 yaşındaki Bielefeld'den, Gülefeld'den 26 yaşında, Bielefeld'den 24 yaşında ve Bielefeld'den 27 yaşında. Polise göre, tüm yaralanmalar artık tehlike yok.

Suç mahallinde izler ararken, yetkililer birkaç bıçak sağladı. Polis sözcüsü Pazartesi sabahı bir bıçakla saldırıp saldırmadığı sorulduğunda şunları söyledi: “Olduğu araç ne soruşturmanın bir parçası.”

Yetkililer ayrıca, iddia edilen failin geride bıraktığı personel belgeleri ve benzin olan bilinmeyen bir sıvı olan bir şişe buldular. Polise göre, Harsewinkel'den 35 yaşındaki bir Suriyeli, şimdiye kadar polis görünmeyen şüpheleniliyor.

Şüphelinin geçici koruma durumu var

Kuzey Ren-Westphalia'nın iç bakanı Herbert Reul (CDU) Pazartesi günü şunları söylemişti: “Sitede ne olduğunu biliyoruz ve kim olduğunu biliyoruz, ama daha fazlası değil.

İçişleri bakanına göre, Suriye Türkiye üzerinden Avrupa'ya girmişti. Aralık 2023'te, Federal Göç ve Mülteciler Ofisi, Almanya'daki adam sığınma başvurusunda bulunduktan sonra geçici bir koruma durumu yayınladı.

Elif

Global Mod
Global Mod
Bielefeld'deki en az beş kişiye bir adamın saldırısından sonra, Düsseldorf yakınlarındaki Heiligenhaus'ta bir şüpheli tutuklandı. Tutuklanan, bir polis
Selam yazılım camiası

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Mirkelam, gerçekten emeğine sağlık

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Sude' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur
Ben biraz temkinliyim @Sude, ama söylediğin mantıklı geliyor

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Bielefeld'deki en az beş kişiye bir adamın saldırısından sonra, Düsseldorf yakınlarındaki Heiligenhaus'ta bir şüpheli tutuklandı. Tutuklanan, bir polis
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Sude' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Sude, yine de takip etmek lazım

Ali

New member
Selam millet

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Sude' Alıntı:
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Sude

Aylin

New member
Merhaba uzmanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Mirkelam

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Ali' Alıntı:
Selam millet Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bence eksik olan
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ali

Elif' Alıntı:
Selam yazılım camiası Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Mirkelam, gerçekten emeğine sağlık Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Ben biraz temkinliyim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Elif

Tilmac' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam Belki seni bir adım öne taşır, dene
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Tilmac