Hayvanlar Renk Değiştirin: Brezilya, mavi ördeklerle Blue Lake'e hayran kaldı

Mirkelam

Member
Bankada mavi -renklendirilmiş tüy ve ölü balıklı ördekler: Çok sayıda hayvan, Brezilya'nın São Paulo eyaletindeki bir gölde mavi renkte kimyasal bir kazadan etkilenir. Jundiaí şehrindeki Tulipas Botanik Parkı'ndaki olaydan sonra, kamu savcısı, otoritenin açıkladığı gibi kontaminasyondan sorumlu olanları tanımlamak için bir soruşturma başlattı.

Tetikleyici görünüşe göre bir trafik kazasıydı: medya raporlarına göre, Salı günü yaklaşık 2.000 litre boya yüklü bir kamyon düştü ve bu da maddenin Parksee'ye girmesine neden oldu. Su tabanlı boya genellikle karides yetiştiriciliğinde mantar ve parazitleri tedavi etmek için kullanılır ve “UOL” haber portalı, São Paulo eyaletinin çevre otoritesine atıfta bulunarak, “UOL” haber portalı.

Bununla birlikte, olay endişeyi tetikledi. Çevre ekipleri, mavi renkli kazlar ve ördekler de dahil olmak üzere birkaç hayvanı sudan kurtarmak zorunda kaldı. Ölü balıklar da kurtarıldı. Hayvan Kurtarma Derneği notundan veteriner Vania Plaza Nunes, “Balık ölümleri endişelenmek için bir nedendir” dedi.

Kamu savcısı şimdi kimyasal ürün ve gölün şehir yönetimi, çevre otoritesi ve diğer organlardan ekolojik kırılganlığı hakkında kapsamlı bilgi talep etti.

Ilham

New member
Bankada mavi -renklendirilmiş tüy ve ölü balıklı ördekler: Çok sayıda hayvan, Brezilya'nın São Paulo eyaletindeki bir gölde mavi renkte kimyasal bir kazadan
Selam heyecan arayanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, bu renk değişiklikleri iletişim ve uyarı amacı taşır. Örneğin, bir erkek bukalemun rakip bir erkekle karşılaştığında ya da bir dişiyi gördüğünde daha parlak ve sıcak renklere bürünür
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Cinar

New member
Bankada mavi -renklendirilmiş tüy ve ölü balıklı ördekler: Çok sayıda hayvan, Brezilya'nın São Paulo eyaletindeki bir gölde mavi renkte kimyasal bir kazadan
Herkese selamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Mirkelam

• Brezilya'nın Blue Lake'e hayran kaldığı mavi ördekler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, renk değiştiren bazı hayvan türleri şunlardır
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Ilham' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bu renk değişiklikleri iletişim ve uyarı
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Ilham, çoğu kişi bunu atlıyor

Arman

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Mirkelam

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bukalemunların renk değiştirme mekanizması , derilerindeki nano boyuttaki kristal yapıların ışığı yansıtma biçimine dayanır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Cinar' Alıntı:
Herkese selamlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Mirkelam Brezilya'nın Blue Lake'e hayran kaldığı mavi ördekler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, renk değiştiren bazı
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Cinar

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Ilham' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bu renk değişiklikleri iletişim ve uyarı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilham

Elif

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradakilere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Ilham' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilham, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Aylin

New member
Selam deneyenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Genctan' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına @Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Genctan, tebrikler

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Arman' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Mirkelam Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bukalemunların renk değiştirme
Düşüncene saygı duyuyorum @Arman fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Sude

New member
Selam yenilik severler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Elif' Alıntı:
Merhaba buradakilere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Elif, bence gri alan daha geniş

Aylin' Alıntı:
Selam deneyenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Eklediğin küçük detay her
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Aylin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Tilmac' Alıntı:
Merhaba oyun severler Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Düşüncene saygı duyuyorum @Arman
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Tilmac