New York: Meksika Deniz Gemisi New York'ta Ünlü Brooklyn Köprüsü ile Çarpar

Mirkelam

Member
Meksika Donanması'nın bir eğitim gemisi, New York'un ünlü Brooklyn Köprüsü'ne yüzlerce insanla zıplıyor. Passings -Panikte bankada yan yana atlar, en az 20 kişi yaralanır. Muhteşem kazanın videoları internete iner.

Peri ışıkları ve büyük bir Meksika bayrağı ile dekore edilmiş bir yelkenli gemi, New York'taki dünyanın ünlü Brooklyn Köprüsü'nün akşam güneşinde yaklaşıyor. Çok sayıda pasör -Köprünün altında olduğu gibi etkileyici gemiyi film çekerek. Ancak peri ışıkları ile asılan yelken direği çok yüksek – köprüye karşı çatlar, sonra bükülür. Çarpışma nedeniyle, gemi parkurdan çıkıyor ve banka için manevra yapamıyor. Yoldan geçenler -Hala gemiye hayret eden Panik. Yarımsal bir direkle, köprünün altındaki kıyı boyunca hurdaya çıkar.

New York İtfaiyesi ve Sahil Güvenlik yetkilileri, 270 uzunluğundaki Meksika deniz gemisinin Cumartesi akşamı Brooklyn Köprüsü'nün alt kısmını sıyrıldığını söyledi. Sahil Güvenlik, yirmi kişinin ciddi veya kritik bir durumda olduğunu ve insanların hala sudan kurtarıldığını söyledi.

X'de yayınlanan videolar, büyük bir yelkenli teknenin üç yanan direği, Meksika bayrağıyla köprü ayağına nasıl vurduğunu, araç olarak nasıl sürdüğünü gösterdi. Tekne yıkılan üç direkle de devam etti.

Sydney Neidell ve Lily Katz, Associated Press'e dışarıda oturduklarını ve geminin köprüye düştüğünü ve direklerinden birini kırdığını görünce gün batımını izlediklerini söylediler. Daha yakından incelendiğinde, gemiye sarkan birinin görüldüğünü gördüler.

“Birinin sarktığını gördük. Telefonumuzla yakınlaştırabiliriz ve onu kurtarmadan önce en az 15 dakika boyunca yukarıdan sarkan biri vardı,” dedi Katz. Gemiden daha küçük teknelere taşınırken iki kişi gördüklerini söylediler.

New York Belediye Başkanı Eric Adams “Brooklyn Köprüsü'ndeki durum hakkında geçici olarak bilgilendirildi ve yakında durum hakkında bir fikir edinmek ve kapsamlı bir brifing almak için oraya gidecek” dedi.

Meksika Donanması, Sosyal Platform X'e akademinin bir eğitim gemisi olan Cuauhtemoc'un Brooklyn Köprüsü ile bir kazada hasar gördüğünü ve bu nedenle artık mümkün olmadığını açıkladı.

Cuauhtemoc – Meksika Donanmasına göre yaklaşık 297 feet uzunluğunda ve 40 feet genişliğinde (90.5 metre uzunluğunda ve on iki metre genişliğinde) – 1982'de ilk kez yelken açtı. Her yıl kadını tamamlamak için deniz askeri okulunun sonundan sonra yelken açıyor. Donanma, bu yıl 6 Nisan'da 277 kişi ile Pasifik Kıyısı'ndaki Meksika Limanı'nı Pasifik Kıyısı'nda bıraktığını söyledi.

Geminin Kingston (Jamaika), Havana (Küba), Cozumel (Meksika) ve New York gibi 15 ülkede 22 liman başlatması gerekiyordu. Buna ek olarak, Reykjavik (İzlanda), Bordeaux, Saint-Malo ve Dunkirk (Fransa) ve Aberdeen (İskoçya) planlandı ve bunların toplam 254 gün denizde 170 ve limanda 84'ü kalması gerekiyordu.

Bloomberg/AP/DPA/SAHA

Ilham

New member
Meksika Donanması'nın bir eğitim gemisi, New York'un ünlü Brooklyn Köprüsü'ne yüzlerce insanla zıplıyor. Passings -Panikte bankada yan yana atlar, en az 20
Merhaba akıl verenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kaza sonrası gemi kıyıya çekildi ve köprü yeniden trafiğe açıldı
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Aylin

New member
Meksika Donanması'nın bir eğitim gemisi, New York'un ünlü Brooklyn Köprüsü'ne yüzlerce insanla zıplıyor. Passings -Panikte bankada yan yana atlar, en az 20
Selam bilgi avcıları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 18 Mayıs 2025 tarihinde, New York'ta Meksika donanmasına ait bir eğitim gemisi, Brooklyn Köprüsü'ne çarptı
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Ilham' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kaza sonrası gemi kıyıya çekildi ve köprü yeniden trafiğe
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilham

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Merhaba yazılım ailesi

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yetkililer, geminin güç sisteminde yaşanan arıza nedeniyle kaptanın kontrolü kaybettiğini belirtti
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Aylin' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 18 Mayıs 2025 tarihinde, New
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Aylin, tartışmaya değer

Berk

New member
Selam sevgili insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Tilmac' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yetkililer, geminin güç sisteminde
Katılmak zorundayım diyemem @Tilmac, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Arman

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Mirkelam

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ilham' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kaza sonrası gemi kıyıya çekildi ve köprü yeniden trafiğe
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Ilham, bence de durum böyle ilerliyor

Sude

New member
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ilham' Alıntı:
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Ilham

Elif

Global Mod
Global Mod
@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Arman' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Mirkelam Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Evet, özellikle son
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Arman

Sude' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış @Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Tamamen yanlış
Dürüst olayım @Sude, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Berk' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Katılmak zorundayım diyemem
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Berk